Het succes van een interventie…
februari 26, 2020
“Op elkaars lip”
maart 20, 2020
Het succes van een interventie…
februari 26, 2020
“Op elkaars lip”
maart 20, 2020

Ik zie jou!

 

Het was voor mij dan ook choquerend om te horen dat ik de eerste therapeut was die aan client Marieke vroeg wat haar afkomst was en wat dit voor haar betekende voor zichzelf als persoon, maar ook in haar relatie.

Culturele- en ethnische afkomst

Tot dus ver hadden geen van de eerdere therapeuten stil gestaan, dan wel navraag gedaan over haar culturele- en etnische afkomst. Rob, haar man, had tot voor ons kennismakingsgesprek er ook niet bij stil gestaan dat de culturele en etnische achtergrond zo belangrijk voor Marieke was en nog steeds is.

Erkenning

Marieke heeft van mij de erkenning gekregen die zij nodig had, dat zij een andere culturele en etnische achtergrond heeft en dat zij die mag laten zijn. Dit heeft ervoor gezorgd dat er een basis is gecreëerd om een veilige samenwerking aan te gaan om aan hun relatieproblemen (die ook te maken hebben met culturele verschillen) te werken.

Heb jij hulp nodig in jouw relatie? Of zou je graag een keer begrepen willen worden? Bij Ibalansz kunnen wij jou helpen. Natuurlijk begrijpen wij het dat je graag eerst kennis met ons komt maken. Maak via onze website direct een afspraak. Tips over het weer terug in verbinding komen met jezelf en leuke anekdotes? Volg ons via Instagram!

 

Maak een afspraak


Via onze website kun jij gemakkelijk online een afspraak maken. Onze praktijk bevindt zich in Hilversum.
 
 
 
Ik zie jou!
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door uw gebruik van deze website voort te zetten, stemt u in met dit gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën.
Lees meer
nl_NL