Online therapie bij Ibalansz
juni 30, 2020
Meer scheidingen dit jaar… Wat zijn de cijfers sinds Corona?
augustus 27, 2020
Online therapie bij Ibalansz
juni 30, 2020
Meer scheidingen dit jaar… Wat zijn de cijfers sinds Corona?
augustus 27, 2020

All the way from New York

Toen ik goed naar de adresgegevens van het stel keek, zag ik dat het stel niet in Nederland, maar in de VS woonden. Ik was verrast en dacht in eerste instantie dat het een Engels en Nederlands stel was. Het bleek echter om een Nederlands stel te gaan.

All the way from New York

Dit stel woont al jaren in de VS. Zij hebben jaren geleden samen de stap gezet om in de VS te gaan wonen en te werken. Inmiddels zijn ze  jaren getrouwd en hebben ze twee kinderen. Het jongste kind is een paar maanden oud. Het stel heeft om een intake gevraagd, omdat ze van mening waren dat de communicatie niet goed verliep en dat er irritaties waren.

First lets meet online!

De intake verliep online (met het programma Weseedo) op dezelfde manier als in een face to face gesprek. Allereerst kennismaken met elkaar en doorvragen naar wat hun exacte hulpvraag is. Tijdens de sessies erna hebben we vooral gesproken over waar deze irritaties en negatieve gevoelens naar elkaar vandaan komen. Het stel probeert hier middels concrete voorbeelden antwoord op te geven. De sessies vinden voor mij in de namiddag (rond 16.00 uur) plaats, omdat het bij hen dan circa 10.00 is.

Al vanaf de tweede sessie resultaat

Ik kan zeggen dat het contact tussen hen en mij online goed verloopt en zij al na de tweede sessie het idee hadden dat zij ergens aan konden werken en weer nieuwe afspraken konden maken zodat er wat meer rust kwam. De behandeling is nog niet afgelopen, maar de afgelopen sessies hebben laten zien dat online behandeling, overzee en in de moedertaal, dankzij de huidige technologie mogelijk is.

Therapie voor Nederlanders die in het buitenland wonen

Wonen jullie overzee (of over de grens) en willen jullie een coach/therapeut die jullie in jullie moedertaal kan ondersteunen? Ik wil jullie van harte uitnodigen om een kijkje te nemen op de Ibalansz Overzee pagina hier kun jij ook gemakkelijk zelf een gratis kennismakingsgesprek in plannen. Ik zie er naar uit om jullie online te ontmoeten.

 

Maak een afspraak


Via onze website kun jij gemakkelijk online een afspraak maken. Onze praktijk bevindt zich in Hilversum.
 
 
 
All the way from New York
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door uw gebruik van deze website voort te zetten, stemt u in met dit gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën.
Lees meer
nl_NL