Individuele (psychosociale) therapie voor (Afro)Surinamers

Heb je, als (Afro) Surinamer, van huis uit geleerd dat je de vuile was NIET buiten mag zetten? Schaam jij je om aan jouw gezin, vrienden of familie te vertellen hoe jij je ECHT voelt en/of hoe het ECHT met je gaat? En, kom je er ZELF niet meer uit?

Ik ben van Surinaamse afkomst en weet hoe ingewikkeld het kan zijn als je vastloopt.

Wat is psychosociale therapie?

Psychosociale therapie gaat over het ondersteunen en weer op weg helpen van mensen met klachten die ontstaan door problemen op persoonlijke, relationele of maatschappelijke gebieden.

Hoe werkt dit bij Ibalansz? 

Als therapeut sta ik naast je, ondersteun en begeleid ik je zodat je zelf meer open kunt stellen en meer in staat bent om jezelf te zijn, met aandacht voor de Surinaamse culturele context.
Kenmerkend voor mijn werkwijze is een persoonlijke, motiverende aanpak, die ik combineer met gedegen vakkennis. Uiteraard is er ruimte voor verdriet en ook voor een lach.

De behandelingen kunnen ook online plaatsvinden.

Wat is de duur van deze therapie? 

De duur kan variëren van enkele weken tot enige maanden of jaren. Ieder mens is anders en heeft andere dingen meegemaakt dus elk proces verschilt. Bij Ibalansz ga ik altijd op zoek naar een therapietraject ‘op maat’ dat bij jou past.

 

Val je niet onder de genoemde doelgroep? 

Dan kan jij alsnog bij Ibalansz terecht, hier is namelijk iedereen welkom!

 

Vergoeding verzekering

De volgende verzekeringen vergoeden (deels of geheel) psychosociale therapie: Aevitea, CZ, CZ Direct, De Friesland, EUCARE/AEVITAE,IZA, IZZ, Menzis, Nationale Nederlanden,Ohra, ONVZ, PNO Zorg, PZP, Salland, Studenten goed verzekerd, United Consumers, UMC, Unive, VGZ, VVAA, Zekur, Zilveren kruis/Achmea, Zorg direct FBTO.

 

Interesse?

Maak direct een afspraak voor een eerste gesprek

Meer behandelingen

Partnerrelatietherapie voor bi-culturele stellen

Zijn jullie uit elkaar gegroeid? Is er een gebrek aan communicatie of gaat het alleen nog maar over de boodschappen? Is er geen intimiteit? Lees meer.

Online Therapie voor het Caribisch gebied

Woon je in het Caribisch deel van Nederland of Suriname en ervaar je problemen in jouw relatie? Heb je voortdurend ruzie met jouw partner? Lees meer.

 

Maak een afspraak


Via mijn website kun jij gemakkelijk online een afspraak maken. De praktijk bevindt zich in Hilversum.