Over mij

Mijn naam is Sharon Blijd, de eigenaar van Ibalansz. Ruim zes jaar geleden ben ik mijn onderneming, Ibalansz, gestart, omdat ik mensen zoals jij wil helpen in het verbeteren van jouw relatie met jezelf en/of met de ander.

Ik ben geboren en getogen in Nederland en van Surinaamse afkomst. Ik ben getrouwd en moeder van twee tieners. Ondanks dat ik geen ochtendmens ben, word ik er erg blij van om in de ochtend te wandelen.

In de zomermaanden kan jij mij vinden op een terras met een wijntje en in de wintermaanden houd ik van film- en spelletjesavonden met mijn gezin en vrienden.

Professioneel

Ik heb jarenlang in Jeugdzorg gewerkt en heb een coaching opleiding gedaan. Binnen Jeugdzorg heb ik ervaring opgedaan in het werken met cliënten van diverse achtergronden. Circa vijf jaar geleden ben ik mijn onderneming, Ibalansz, gestart, omdat ik mensen zoals jij wil helpen in het verbeteren van jouw relatie.

Ik ben een gevorderde EFT-therapeut (Emotionally Focussed Therapy), EFIT-therapeut (Emotionally Focussed Individual Therapy), EMDR-practitioner (i.o.) en ik heb de transculturele systeemtherapie opleiding afgerond. 

In mijn praktijk ben ik geïnspireerd door mijn christelijke geloof, wat mij een optimistische kijk geeft op (schijnbaar) complexe situaties. Ik geloof in de kracht van hoop, liefde en vertrouwen om uitdagingen te overwinnen. Het is mijn overtuiging dat iedereen, ongeacht achtergrond, overtuigingen of levenspad, welkom is in mijn praktijk. Ik zie mijn rol als therapeut als een ondersteunende, waarbij het betrekken van geloofsovertuiging in therapie altijd in overleg met de cliënt gebeurt. Het is belangrijk voor mij dat mijn cliënten zich gehoord, gerespecteerd en begrepen voelen, ongeacht hun wereldbeeld of levensbeschouwing.

Door supervisie, intervisie en het volgen van relevante cursussen en opleidingen blijf ik qua kennis up-to-date. Ik leer van mijn collega’s en reflecteer op mijn manier van werken, zodat ik een betere therapeut kan worden.


 

Maak een afspraak


Via mijn website kun jij gemakkelijk online een afspraak maken. De praktijk bevindt zich in Hilversum.