Over mij

Mijn naam is Sharon Blijd. Ik ben een open, vrolijke, warme, kleurrijke vrouw, gastvrij (wat ik van mijn moeder heb geleerd) en een muziekliefhebber (wat ik van mijn vader heb meegekregen), die ervan geniet om concerten te bezoeken en graag danst.

Ik ben geboren en getogen in Nederland en van Surinaamse afkomst. Ik ben getrouwd en moeder van twee tieners. Ondanks dat ik geen ochtendmens ben, word ik er erg blij van om in de ochtend te wandelen.

In de zomermaanden kan jij mij vinden op een terras met een wijntje en in de wintermaanden houd ik van film- en spelletjesavonden met mijn gezin en vrienden.

Professioneel

Ik heb jarenlang in Jeugdzorg gewerkt en heb een coaching opleiding gedaan. Binnen Jeugdzorg heb ik ervaring opgedaan in het werken met cliënten van diverse achtergronden. Circa vijf jaar geleden ben ik mijn onderneming, Ibalansz, gestart, omdat ik mensen zoals jij wil helpen in het verbeteren van jouw relatie.

Ik ben een gevorderde EFT-therapeut (Emotionally Focussed Therapy), EFIT-therapeut (Emotionally Focussed Individual Therapy), EMDR-practitioner (i.o.) en ik heb de transculturele systeemtherapie opleiding afgerond. Ik werk vanuit mijn christelijke levensovertuiging. Mijn geloof helpt mij om met een optimistische blik naar (schijnbaar) complexe situaties in relaties te kijken. 

Door supervisie, intervisie en het volgen van relevante cursussen en opleidingen blijf ik qua kennis up-to-date. Ik leer van mijn collega’s en reflecteer op mijn manier van werken, zodat ik een betere therapeut kan worden.


 

Maak een afspraak


Via mijn website kun jij gemakkelijk online een afspraak maken. De praktijk bevindt zich in Hilversum.