Online therapie in het Caribisch gebied

Woon je in het Caribisch deel van Nederland of Suriname en ervaar je problemen in jouw relatie? Heb je voortdurend ruzie met jouw partner? Ben jij of is jouw partner vreemdgegaan?

Voor wie?

Kun je hulp gebruiken bij het verbeteren van jouw relatie, maar wil je liever een therapeut die zelf niet op het eiland of in jullie land woont? Zoek dan niet verder en maak direct met mij een afspraak voor online relatietherapie

Wat levert het op?

Ik help jullie online om de problemen die jullie binnen jullie relatie ervaren te overwinnen. Door de online-therapie gaan jullie ervaren dat de ruzies afnemen en de rust in huis toeneemt. Jullie leren om de negatieve patronen te herkennen en te stoppen en om bijvoorbeeld te praten over het vreemdgaan, waardoor jullie elkaar beter begrijpen en de relatie wordt hersteld en versterkt.

Traject

Na de aanmelding en als de kosten van € 198,00 voor de eerste sessie zijn betaald, stuur ik een vragenlijst toe die jullie samen invullen. Daarnaast vraag ik voorafgaand aan de start om de voorwaarden, de privacyverklaring en de klacht- en tuchtrecht documenten door te nemen en hiermee akkoord te gaan. In het eerste gesprek stellen we samen de doelen van de therapie vast en bespreken we welk traject passend is bij jullie hulpvraag. Na overeenkomst van een traject vindt betaling in zijn geheel plaats en starten we met de therapie.

Ibalansz werkt met een veilig onlineprogramma.
De therapiesessie kan ook in het Engels worden gevoerd.

 

Vragen?

Voor vragen kun je een e-mail sturen naar info@ibalansz.nl. Ik streef ernaar de e-mail binnen 24 uur te beantwoorden.

Meer behandelingen

Individuele (psychosociale) therapie voor (Afro) Surinamers

Heb je, als (Afro) Surinamer, van huis uit geleerd dat je de vuile was niet buiten mag zetten? Lees meer.

Relatietherapie voor bi-culturele stellen

Zijn jullie uit elkaar gegroeid? Is er een gebrek aan communicatie of gaat het alleen nog maar over de boodschappen? Is er geen intimiteit? Lees meer.

 

Maak een afspraak


Via mijn website kun jij gemakkelijk online een afspraak maken. De praktijk bevindt zich in Hilversum.