Verschillende dynamiek in een relatie
April 21, 2021
Hand vasthouden was nog nooit zo belangrijk!
May 18, 2021
Verschillende dynamiek in een relatie
April 21, 2021
Hand vasthouden was nog nooit zo belangrijk!
May 18, 2021

De kracht van... de therapeut

 

De krachten van de therapie, de therapeut, het individu, het stel, de sessie en buiten de sessie. Ibalansz vindt het belangrijk om de lezer(s) mee te geven dat er naast de problemen die de cliënt(en) ervaren er nog steeds veel krachten aanwezig zijn. Deze krachten lijken we soms voor lief te nemen of niet meer te zien. Ibalansz wil de lezer(s) en de cliënt(en) bemoedigen om juist tijdens de stormen van het leven stil te staan en te putten uit de kracht(en) die al aanwezig is/zijn.

De kracht van de therapeut.

Weet je wat de kracht van de therapeut is? De therapeut staat aan de zijlijn en kan daardoor goed zien wat jij/jullie zelf niet kunnen zien.

Een andere kracht van de therapeut is dat de therapeut door jou/jullie gemachtigd wordt om allerlei vragen te stellen die je niet aan jezelf of aan elkaar zal stellen, omdat je bang bent voor een ruzie, bang bent om de ander te kwetsen of bang bent dat je niet meer geliefd wordt.

Een andere kracht van de therapeut is dat hij/zij de verbinding kan leggen waar jij/jullie het zelf niet kunnen.

Ook kan de therapeut interventies plegen en voorstellen doen waar je zelf niet aan zou denken, omdat je er gewoonweg niet aan denkt in het heetst van de strijd of in de pijn van de afwijzing.

Nu jij/jullie dit lezen, wat denk je dan?

Denk je dit wil ook! Een therapeut die er voor mij/ons  is. Een therapeut die onderdeel is van het proces, maar vanuit een afstand naar mij/ons kan kijken? Indien jouw antwoord ja is dan nodig ik je uit om een afspraak met mij in te plannen, zodat je de kracht van mij als therapeut zelf kan ervaren en ik jou/jullie kan helpen om jou/jullie weer in de kracht te zetten.

 

Make an appointment


Via onze website kun jij gemakkelijk online een afspraak maken. Onze praktijk bevindt zich in Hilversum.
 
 
 
De kracht van… de therapeut
This website uses cookies to improve your experience. By continuing to use this website, you consent to this use of cookies and similar technologies.
Read more
en_GB