On the couch at Ibalansz
January 12, 2024
zwarte psychologen en therapeuten
De lijst met zwarte psychologen en therapeuten
February 6, 2024
On the couch at Ibalansz
January 12, 2024
zwarte psychologen en therapeuten
De lijst met zwarte psychologen en therapeuten
February 6, 2024

Transcultural and system-oriented work

Tijdens de cursus krijg je de kans om jouw kennis en vaardigheden te vergroten en een groter gevoel van zelfvertrouwen te ontwikkelen in het omgaan met de complexiteit van culturele diversiteit in jouw werk. De cursus biedt jou als therapeut, psycholoog, coach en hulpverlener waardevolle inzichten en effectieve tools om jouw diverse doelgroep te begeleiden.

 
"Ontwikkel culturele sensitiviteit in therapie/coaching."
 
In de tweedaagse gaan we aan de slag met:
  • Reflectie en bewustwording: Ik help je bij het verkennen van je eigen achtergrond, normen en waarden, zodat je bewuster wordt van hoe deze jouw werk beïnvloedt.
  • Fundamenten van systeemtherapie en transcultureel werken: Leer essentiële theoretische kaders en praktische tools die je helpen om beter aan te sluiten bij cliënten van diverse culturele achtergronden.
  • Praktische strategieën en oefeningen: Ontwikkel concrete strategieën en vaardigheden die je direct kunt toepassen in je dagelijkse praktijk, zodat je meer voldoening kunt halen uit je werk en betere resultaten kunt behalen voor je cliënten.
  • Persoonlijke groei: Naast het versterken van je professionele vaardigheden, bied ik ook ruimte voor persoonlijke groei en zelfreflectie, zodat je niet alleen als therapeut groeit, maar ook als individu.
  • Culturele competentie en inclusiviteit: Leer hoe je culturele competentie kunt bevorderen en een inclusieve (therapeutische) omgeving kunt creëren waarin cliënten zich gehoord, begrepen en gerespecteerd voelen.

Schrijf je in

3 sept (dag 1) & 17 sept (dag 2)

Kosten:  € 575,- exclusief 21% BTW
Locatie: Laapersveld 75, Hilversum

De cursus is geschikt voor hulpverleners, coaches en therapeuten die (meer) cultuur sensitief en transcultureel willen leren werken. 

Inschrijven

 

Contact us!


If you have any questions about my workshops and/or courses, please feel free to contact me.
 
 
 
Transcultureel en systeemgericht werken
This website uses cookies to improve your experience. By continuing to use this website, you consent to this use of cookies and similar technologies.
Read more
en_GB