Alles in mijn relatie is negatief
October 21, 2022
Als de liefde er niet meer is…?! 5 tips die jullie kunnen helpen.
January 31, 2023
Alles in mijn relatie is negatief
October 21, 2022
Als de liefde er niet meer is…?! 5 tips die jullie kunnen helpen.
January 31, 2023

Hoe start jij het nieuwe jaar?

Heb jij zicht op wat jouw demonen zijn? En weet jij hoe jij jouw demonen kan verdrijven? Als van het oude jaar naar het nieuwe jaar gaan, laten het oude achter ons en kijken we vol verwachting naar wat het nieuwe jaar ons brengt. Alleen vergeten we vaak dat we “het oude” helemaal niet achter ons laten. De negatieve dynamieken in de relatie stoppen niet ineens omdat het een nieuw jaar is! De depressieve gevoelens stoppen ook niet, omdat het 1 januari is!

Wat maakt dat we denken dat alles in het nieuwe jaar anders zal zijn, als we hetzelfde blijven doen?! Dit is denk ik het probleem waar we allemaal tegenaan lopen. Of het nu om de relatieproblemen of om bijvoorbeeld gewichtsverlies gaat, als je iets wil veranderen dan zal je eraan moeten werken.  Je moet er tijd, energie en geld in stoppen, het komt niet vanzelf. En ja, de weg naar “het nieuwe” is een weg die je nog niet eerder hebt bewandeld en dat maakt de weg eng, onvoorspelbaar, onzeker, maar ik kan je verzekeren dat na al “het enge” er ook een tijd komt dat je blij bent dat je de stap hebt gezet en dat je de verandering (hoe klein soms ook) kan zien en als je dat kan zien en kan ervaren dan weet je dat je op weg bent naar “het nieuwe”. 

En, als je het niet alleen kan, dan nodig ik je vooral uit om hulp te zoeken. Ik zie er naar uit om je te mogen ontmoeten. Via mijn website www.ibalansz.nl kan je meteen een intake gesprek inplannen. Wil jij meer over mij en over mijn praktijk weten dan verwijs ik je ook graag naar mijn podcast, De Stem van Ibalansz

 

Make an appointment


Via onze website kun jij gemakkelijk online een afspraak maken. Onze praktijk bevindt zich in Hilversum.
 
 
 
Hoe start jij het nieuwe jaar?
This website uses cookies to improve your experience. By continuing to use this website, you consent to this use of cookies and similar technologies.
Read more
en_GB