De kracht van… de therapiekamer
juli 20, 2021
Wat is familietherapie?
augustus 18, 2021
De kracht van… de therapiekamer
juli 20, 2021
Wat is familietherapie?
augustus 18, 2021

De kracht van... kwetsbaarheid

En, helaas leven we in een maatschappij waarbij zwakte niet getoond mag worden en er niet mag zijn. We moeten doorgaan en niet aan onszelf en aan de ander tonen dat we ook kwetsbaren kanten hebben.

Ik nodig je echter uit om je wel kwetsbaar open te stellen. Je hoeft je niet meteen helemaal open te stellen als je dat te eng vindt, maar een kleine stap zetten kan al aanvoelen als een mijlpaal! Weet je, in jouw kwetsbaarheid zit ook kracht. Vanuit de kwetsbaarheid laat je werkelijk zien wie je bent, je hoeft geen masker meer te dragen. Het is oké om kwetsbaar te zijn! En, in die kwetsbaarheid zit de parel van kracht en moed... Want het vergt moed en kracht om kwetsbaar te zijn. Zet jij ook de eerste stap?

Indien je hulp nodig hebt om deze eerste stap te zetten, wil ik je uitnodigen om een gesprek met mij in te plannen. Neem contact met mij op of maak meteen een afspraak!

 

Maak een afspraak


Via onze website kun jij gemakkelijk online een afspraak maken. Onze praktijk bevindt zich in Hilversum.
 
 
 
De kracht van… kwetsbaarheid
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door uw gebruik van deze website voort te zetten, stemt u in met dit gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën.
Lees meer
nl_NL