Dé APK voor je relatie!
juni 29, 2021
De voor- en nadelen van relatietherapie!
juli 15, 2021
Dé APK voor je relatie!
juni 29, 2021
De voor- en nadelen van relatietherapie!
juli 15, 2021

De kracht van... de cliënt

 

De kracht van.... de cliënt. Of je nu mijn huidige of mijn toekomstige cliënt bent, weet dat jij krachtig bent! Mogelijk voel jij je niet krachtig, omdat je problemen in jouw leven ervaart. Maar je kiest ervoor om in behandeling te gaan. Je kiest ervoor om het niet meer allemaal alleen te hoeven doen. Jij beseft dat jij hulp nodig hebt om de blokkades in jouw leven te verhelpen.

Je bent krachtig, omdat jij ervoor kiest om jezelf kwetsbaar open te stellen. Je bent krachtig, omdat jij niet jouw problemen bent, maar jij op een bepaald gebied problemen ervaart. Je bent krachtig om wie jij bent.

De kracht van de cliënt. Bij Ibalansz kijken we niet alleen naar de problemen die jij ervaart, maar kijken we ook hoe we jou (nog meer) in jouw kracht kunnen zetten en hoe we de steunbronnen (weer) kunnen aanboren. Wil jij weer terug in jouw kracht komen? Neem dan contact met mij op!

 

Maak een afspraak


Via onze website kun jij gemakkelijk online een afspraak maken. Onze praktijk bevindt zich in Hilversum.
 
 
 
De kracht van… de cliënt
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door uw gebruik van deze website voort te zetten, stemt u in met dit gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën.
Lees meer
nl_NL