Rouw en de feestdagen
december 18, 2023
Transcultureel en systeemgericht werken
januari 15, 2024
Rouw en de feestdagen
december 18, 2023
Transcultureel en systeemgericht werken
januari 15, 2024

Op de bank bij Ibalansz

Bij “Op de bank bij Ibalansz” kom je onder begeleiding van Sharon Blijd van Ibalansz op een laagdrempelige manier in gesprek met gelijkgestemde vrouwen over een van tevoren gekozen onderwerp. Dit gesprek vindt plaats onder het genot van een drankje en een hapje.

Schrijf je in

5 juli | 13.00 - 15.00 u

Thema: Vriendschap
Locatie: Laapersveld 75, Hilversum
Prijs: € 45,- excl. btw

Vriendschappen zijn de kers op de taart van het leven - ze voeden onze ziel en verrijken onze reis. Kom langs bij "Op de bank bij Ibalansz" en ontdek hoe je gezonde, ondersteunende sociale netwerken kunt opbouwen en onderhouden.

Wat kun je verwachten? Dompel jezelf onder in een levendige discussie over vriendschap, deel jouw ervaringen en leer waardevolle strategieën om sterke sociale verbindingen te cultiveren. We zijn hier om te inspireren en te groeien, samen.

Waarom meedoen? Verbinding: Maak contact met gelijkgestemden en bouw betekenisvolle vriendschappen op. Ondersteuning: Leer hoe vriendschappen kunnen bijdragen aan jouw welzijn en veerkracht. Empowerment: Ontdek hoe je sociale netwerken kunt gebruiken als bron van kracht en groei.

Inschrijven

2 augustus | 15.00 - 17.00 u

Thema: Navigeren door Verandering
Locatie: Laapersveld 75, Hilversum
Prijs: € 45,- excl. btw

Verandering is een constante in ons leven, maar het kan extra uitdagend zijn in een bi-culturele context. Kom naar onze speciale bijeenkomst en ontdek hoe je met veerkracht kunt navigeren door onzekere tijden en veranderingen.

Wat kun je verwachten? Inspirerende verhalen en ervaringsuitwisselingen, praktische tips en strategieën voor veerkracht en een veilige ruimte om je zorgen en successen te delen

Waarom meedoen? Veerkracht: Leer hoe je krachtig kunt blijven en je kunt aanpassen aan nieuwe situaties. Zelfzorg: Ontdek manieren om voor jezelf te zorgen te midden van uitdagingen. Gemeenschap: Verbind met andere bi-culturele vrouwen die begrijpen wat je doormaakt en bouw een ondersteunend netwerk op.

Inschrijven

 

Neem contact op!


Heb je vragen over mijn workshops en/of cursussen, neem dan gemakkelijk contact op.
 
 
 
Op de bank bij Ibalansz
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door uw gebruik van deze website voort te zetten, stemt u in met dit gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën.
Lees meer
nl_NL