Rouw en de feestdagen
december 18, 2023
Transcultureel en systeemgericht werken
januari 15, 2024
Rouw en de feestdagen
december 18, 2023
Transcultureel en systeemgericht werken
januari 15, 2024

Op de bank bij Ibalansz

Bij “Op de bank bij Ibalansz” kom je onder begeleiding van Sharon Blijd van Ibalansz op een laagdrempelige manier in gesprek met gelijkgestemde vrouwen over een van tevoren gekozen onderwerp. Dit gesprek vindt plaats onder het genot van een drankje en een hapje.

Schrijf je in

1 maart | 15.00 - 17.00 u

Thema: Zelfzorg
Locatie: Laapersveld 75, Hilversum
Prijs: € 45,- excl. btw

Verlies jezelf niet in de hectiek van het dagelijkse leven. Het is tijd om jezelf te omarmen en te koesteren. Kom samen met gelijkgestemde bi-culturele vrouwen voor een inspirerende bijeenkomst over Zelfzorg.

Wat kun je verwachten? Ontdek praktische zelfzorgtips, deel ervaringen en leer van elkaars unieke perspectieven.

Waarom meedoen? Verbinding: Bouw waardevolle connecties met gelijkgestemde vrouwen; Empowerment: Leer hoe zelfzorg je kracht en veerkracht kan versterken; Inspiratie: Laat je inspireren door verhalen van vrouwen met diverse culturele achtergronden.

Inschrijven

19 april | 15.00 - 17.00 u

Thema: Grenzen stellen
Locatie: Laapersveld 75, Hilversum
Prijs: € 45,- excl. btw

Voel je je soms overweldigd door de verwachtingen van anderen? Het is tijd om te leren hoe je gezonde grenzen stelt en voor jezelf opkomt! Kom langs bij "Op de bank bij Ibalansz" en ontdek hoe grenzen stellen jouw leven kan veranderen. 

Wat kun je verwachten? Leer van elkaar, deel ervaringen en ontdek praktische strategieën om grenzen te stellen die jouw welzijn bevorderen. Van persoonlijke relaties tot professionele situaties, we hebben het allemaal besproken!

Waarom meedoen? Empowerment: Ontdek de kracht die voortkomt uit het assertief stellen van grenzen. Zelfzorg: Leer hoe grenzen stellen bijdraagt aan een gezonde balans in je leven. Gemeenschap: Verbind met gelijkgestemde mensen en bouw een ondersteunend netwerk op.

Inschrijven

 

Neem contact op!


Heb je vragen over mijn workshops en/of cursussen, neem dan gemakkelijk contact op.
 
 
 
Op de bank bij Ibalansz
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door uw gebruik van deze website voort te zetten, stemt u in met dit gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën.
Lees meer
nl_NL