Ik ben anders dan jij en jij bent anders dan ik.
juni 8, 2020
All the way from New York
juli 28, 2020
Ik ben anders dan jij en jij bent anders dan ik.
juni 8, 2020
All the way from New York
juli 28, 2020

Online therapie, het nieuwe normaal?

 

Relatietherapie in New York

Ik zie de online therapie als een goed middel en kan nu zeker zeggen dat het net zo effectief is als een face to face gesprek. Ik heb relatietherapie met een aantal stellen die ik face to face nog nooit heb ontmoet. De online therapie zorgt er ook voor dat er geen landsgrenzen zijn. Zo, geef ik sinds een aantal maanden relatietherapie aan een Nederlands stel die wonen in New York.

Mocht je ondanks de versoepelde maatregelen wel behoefte hebben aan individuele of relatietherapie, maar wil je of durf je toch nog geen face to face gesprekken te voeren? Ik wil je bemoedigen om dan contact met mij op te nemen voor een online kennismakingsgesprek. In het gesprek zullen we samen kijken naar wat jou of jullie hulpvraag is.

 

 

Maak een afspraak


Via onze website kun jij gemakkelijk online een afspraak maken. Onze praktijk bevindt zich in Hilversum.
 
 
 
Online therapie bij Ibalansz
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door uw gebruik van deze website voort te zetten, stemt u in met dit gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën.
Lees meer
nl_NL