Je bent niet alleen op de wereld.
april 13, 2020
Jullie zijn verschillend, en dat is oké!
mei 17, 2020
Je bent niet alleen op de wereld.
april 13, 2020
Jullie zijn verschillend, en dat is oké!
mei 17, 2020

Dit zijn de redenen voor een individuele coach!

 

Waarschijnlijk voel je je hopeloos, machteloos, moedeloos in de situatie waar je in zit. Als je ergens in zit, is het soms moeilijk om er met een afstand naar jezelf te kijken.

Tijd om los te laten

Een ander, buitenstaander in de vorm van een coach/therapeut, kan je hierbij helpen. Thema’s in individuele coaching zijn bijvoorbeeld loslaten, los komen van het ouderlijk gezin/huis, verbroken relatie. Verwerken van gebeurtenissen in het verleden of last hebben van destructieve patronen in contact met anderen. 

Gericht op jouw emoties

Samen wordt er gekeken naar wat jouw hulpvraag is en wat je door middel van de gesprekken wil bereiken. Omdat ik emotiegericht (gebaseerd op de individuele emotionally focused therapie ook wel EFIT genoemd) en systeemgericht werk, zal er binnen de coaching niet enkel en alleen aandacht worden besteed aan jou als individu. Ik betrek ook de voor jouw relevante context in de gesprekken. We zijn als individuen namelijk niet op zichzelf staand, maar leven altijd in context met een ander. Of de ander nu een partner, kinderen, familie, werk, natuur of godsdienst is, dat maakt niet uit. 

Blijf in verbinding

In deze Corona tijd is het erg belangrijk, om ondanks de afstand, toch in verbinding te blijven met anderen.  We zijn immers sociale wezens. Als je alleenstaand bent wil ik je de tip geven om te kijken hoe je toch nog in contact kan blijven met anderen. Dit kan uiteraard door social media en/of videobellen, maar je kan er ook voor kiezen om met een vriend/vriendin te gaan wandelen en/of fietsen of om bijvoorbeeld te picknicken. Deze activiteiten passen prima in de richtlijnen van het  RIVM. 

Gratis luisterend oor

Mocht je op dit moment behoefte hebben aan individuele coaching dan wil ik je uitnodigen om contact met mij op te nemen. Een kennismakingsgesprek van 45 minuten is gratis. Een gesprek kan nog steeds face to face plaatsvinden, maar als jij je daar niet prettig bij voelt dan kan het gesprek via het videobel programma Weseedo plaatsvinden. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten.

Wil jij meer tips volg ons dan via Instagram!

 

Maak een afspraak


Via onze website kun jij gemakkelijk online een afspraak maken. Onze praktijk bevindt zich in Hilversum.
 
 
 
Dit zijn de redenen voor een individuele coach!
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door uw gebruik van deze website voort te zetten, stemt u in met dit gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën.
Lees meer
nl_NL