Succes verhaal | Ibalansz
oktober 14, 2019
Succes verhaal | Ibalansz
oktober 14, 2019

De voordelen van individuele coaching!

 

We zijn blij om te zien dat persoonlijke groei en ontwikkeling een belangrijk aandachtspunt is geworden in de wereld van vandaag.

Voor degene die nog niet erg bekend zijn met het concept van individuele coaching en nog geen coach ‘geprobeerd’ hebben, zullen we in deze blog de belangrijkste voordelen van de individuele coaching benadrukken.

De belangrijkste voordelen van individuele coaching

Allereerst is het handig als we het concept coaching begrijpen. Het woordenboek omschrijft coaching als: begeleiding van een persoon of groep in een leerproces om de professionaliteit en het functioneren te verbeteren.

Het grote voordeel van coaching is dat het zeer waarschijnlijk is dat je snelle, positieve resultaten gaat zien. Dit komt omdat mensen gemaakt zijn om snel te leren en ook snel nieuwe gewoontes aan te kunnen nemen. Dit geldt wel alleen bij mensen die ook echt willen groeien op persoonlijk gebied. Wanneer je hier geen behoefte of interesse in hebt dan zal dit ook niet snel gebeuren. Sta hiervoor open! 

Het individuele coaching proces wordt geheel gewijd aan jouw problemen en het bereiken van nieuwe gedragsdoelen. Coaching kan zowel voor jou individueel als bijvoorbeeld in een relatie worden toegepast. 

Wij hebben voor jou een overzicht gemaakt van de belangrijkste voordelen van individuele coaching, deze vind je hieronder: 

De voordelen van individuele coaching

  • Verbetering van de persoonlijke prestaties, targets en doelen;
  • Verhoogde openheid voor persoonlijk leren en ontwikkeling;
  • Verbetert jouw vermogen om oplossingen voor specifieke werk of persoonlijk gerelateerde problemen te identificeren;
  • Grotere persoonlijke verantwoordelijkheid;
  • Ontwikkeling van zelfbewustzijn;
  • Verbetering van specifieke vaardigheden en/of gedrag;
  • Meer duidelijkheid in rollen en doelstellingen;
  • De mogelijkheid om gedrag/prestatieproblemen te corrigeren.

Ben jij geïnteresseerd in individuele coaching en woon jij in Diemen en omstreken? Kijk dan eens naar onze werkwijze en maak direct een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek! 

 

Maak een afspraak


Via onze website kun jij gemakkelijk online een afspraak maken. Onze praktijk bevindt zich in Hilversum.
 
 
 
De voordelen van individuele coaching!
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door uw gebruik van deze website voort te zetten, stemt u in met dit gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën.
Lees meer
nl_NL